Minilening afsluiten

 

Saldodipje banner

Heeft u de keuze kunnen maken en wilt u een minilening afsluiten? Dan kunt u eenvoudig uw keuze maken uit onderstaande aanbieders. De keuze bij minileningen is helaas beperkt. Er zijn nog maar enkele aanbieders van minileningen. En dat is jammer, zeker gezien het feit dat een minilening de enige optie is voor geld lenen zonder BKR toetsing. Bij een minilening afsluiten moet u uiteraard wel goed op de bijkomende kosten letten. Deze kunnen voordeliger voor uitpakken als u zelf een borg kunt regelen. In onderstaande tabel hebben wij in ieder geval de aanbieders van de minilening overzichtelijk op een rij gezet. U kunt dus eenvoudig minilening aanbieders met elkaar vergelijken en de voor u juiste keuze maken.

Minilening afsluiten? Waar moet u aandacht voor hebben?


Het grote voordeel van een minilening afsluiten is dat u geen rekening hoeft te houden met het BKR. Een negatieve BKR registratie of te veel leningen hebben open staan bij het BKR is geen probleem om een minilening te verkrijgen.
Dit lijkt heel mooi, maar is uiteraard ook gelijk het grote risico. Een minilening zonder BKR toetsing betekent namelijk ook gelijk dat er geen goede inschatting gemaakt kan worden of u de lening wel tijdig terug kunt betalen. Daarom is het dan ook aan te raden om goed na te gaan of het terugbetalen van de lening echt mogelijk is. Wees hier realistisch in. En, sluit bij twijfel, geen minilening af. Een minilening lost anders uw probleem op korte termijn wel op, maar op de langere termijn (na afloop van de 62 dagen), is uw probleem wellicht alleen maar groter geworden.

Hoe lang duurt het voordat ik het geld op mijn rekening heb staan?

Een minilening afsluiten doet u natuurlijk omdat u direct geld op de rekening wilt hebben. Een minilening heeft daarbij zeker een groot voordeel. De documenten controle gaat bij een minilening afsluiten veel sneller dan bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.
Dat is, naast het geld lenen zonder BKR toetsing, één van de grote voordelen van de minilening. Direct geld op je rekening lukt niet als het uw eerste minilening is. Het kan dan tot 24 uur duren voordat het geld daadwerkelijk op uw rekening staat. Geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten kan nog wel als u al bestaande klant bent bij de verstrekkers van de minilening. Het kan dan echt razendsnel geregeld zijn. De enige reden waarom het iets langer kan duren voordat het geld op uw rekening staat is omdat de banken een langere verwerkingstijd nodig hebben om de betaling te verwerken en het geld daadwerkelijk op uw rekening bij te schrijven.