200 Euro lenen

Wilt u 200 euro lenen? En kunt of wilt u niet terecht bij vrienden of kennissen lenen? Dan kan een minilening een uitstekende optie zijn. Met een minilening kunt u eenvoudig en snel geld lenen. Tot een maximaal bedrag van maar liefst € 1.500,-. Een minilening aanvragen kan eenvoudig en snel. Er zijn verschillende aanbieders waar u snel een minilening aan kunt vragen. Bent u al bestaande klant bij één van de verstrekkers van minileningen? Dan kan geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten zelfs mogelijk zijn. Dat is nog een snel 200 Euro lenen!

Minilening afsluiten

Ferratum Minilening


Max. lening € 400,00


Max. looptijd 45 dagen


Zonder BKR toetsing

Ferratum minilening aanvragen
Minilening afsluiten

Ferratum Minilening


Max. lening € 1.500,00


Max. looptijd 62 dagen


Zonder BKR toetsing

Saldodipje minilening aanvragen
Minilening afsluiten

Ferratum Pluslening


Max. lening € 1.500,00


Max. looptijd 62 dagen


Zonder BKR toetsing

Ferratum minilening aanvragen

Snel 200 Euro lenen

Wilt u snel een kleine lening afsluiten van 200 Euro. Dan is er bijna geen snellere manier dan geld lenen met een minilening. Geld lenen met een minilening is eenvoudig en snel. U kunt een aanvraag online indienen bij één van de bovenstaande verstrekkers en binnen enkele minuten weet u wat de mogelijkheden zijn voor een geldlening. Zo wordt 200 Euro lenen wel heel eenvoudig en snel 200 euro lenen. Let er overigens wel op dat snel geld lenen ook snel geld terugbetalen is. Een minilening van 200 Euro heeft over het algemeen een maximale looptijd van slechts 45 dagen. U moet de lening dan ook binnen deze termijn weer terug kunnen betalen.

500 Euro lenen

200 Euro lenen zonder BKR toetsing

Als u een kleine lening van slechts 200 Euro nodig heeft kunt u deze op verschillende manieren krijgen. Als u een negatieve BKR registratie heeft, wordt het een stuk lastiger. Geld lenen zonder BKR toetsing, zelfs als het maar om 200 Euro gaat, is ontzettend lastig. Banken verstrekken haast geen leningen meer indien er sprake is van een negatieve BKR registratie. Wilt u toch geld lenen, dan bent u aangewezen op kennissen, familie, of natuurlijk een minilening. Minileningen is de enige vorm van geld lenen waarbij u nog een lening kunt afsluiten zonder BKR toetsing, en registratie. Ook al is het maar een klein bedrag. 200 Euro lenen zonder BKR toetsing kan toch hard nodig zijn.

200 Euro lenen met een minilening en het BKR

Zoals al aangegeven wordt een minilening niet bij het BKR geregistreerd, en wordt uw aanvraag voor de minilening niet bij het BKR getoetst. Als u 200 euro lenen met BKR registratie mogelijk wilt maken is een minilening dan ook een prima optie. Uiteraard is het geld lenen van familie of kennissen voordeliger. Als dit, wegens omstandigheden, niet mogelijk is. Kan een minilening een prima volgende stap zijn om alsnog de lening rond te kunnen krijgen.
Als u geen negatieve BKR registratie heeft en geld lenen met BKR geen probleem voor u is kunt u natuurlijk ook proberen om een “gewoon” doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten. Over het algemeen duurt het langer voordat deze leningen op uw rekening zijn bijgeschreven.