Minilening zonder BKR toetsing

Heeft u een kleine lening nodig? Een lening tot een bedrag van € 1500,00? Dan kan een minilening zonder BKR toetsing voor u een hele goede optie zijn. Zeker als uw kredietaanvraag anders kan worden afgewezen omdat u een negatieve BKR registratie heeft. Een minilening zonder BKR toetsing afsluiten is geen probleem. Bij een minilening wordt er namelijk niet moeilijk gedaan over een negatieve BKR registratie. U kunt dus eenvoudig een minilening zonder BKR toetsing afsluiten.

Minilening zonder BKR toetsing aanvragen

Een minilening zonder BKR toetsing aanvragen is kinderlijk eenvoudig. Omdat Minileningen niet getoetst en geregistreerd worden bij het BKR kunt u snel uw aanvraag indienen. Er zijn helaas nog maar een beperkt aantal aanbieders van minileningen waar u terecht kunt met uw aanvraag. In het verleden waren er een tiental aanbieders van minileningen. Tegenwoordig is dit helaas een stuk minder.

Minilening aanvragen
Minilening zonder BKR toetsing

Hoe zit het met minileningen en het BKR?

Als het zomaar mogelijk is om een minilening zonder BKR te verkrijgen, hoe zit het dan eigenlijk met BKR toetsingen bij een minilening? Dat is eenvoudig uit te leggen. Een bank of kredietverstrekker kan alleen een lening registreren bij een bank als zij lid zijn. De verstrekkers van minileningen zijn geen lid van het BKR. Zij kunnen uw minilening dus niet laten registreren bij het BKR. Eigenlijk bestaat daarmee de minilening met BKR toetsing niet. Dit omdat de verstrekkers geen mogelijkheden hebben om uw BKR in te zien. En geen mogelijkheden hebben om de lening bij het BKR te registreren. Dit houdt dus in dat een minilening nooit een negatieve BKR registratie tot gevolg kan hebben.

Alternatieven voor de minilening

Wilt u wel een lening, maar geen minilening? Dan is het goed om op zoek te gaan naar alternatieven. De vraag is natuurlijk nog wel; zijn er alternatieven voor een minilening zonder BKR toetsing? Zijn er nog andere plaatsen waar het geld lenen zonder BKR toetsing überhaupt mogelijk is. Hier moeten wij u helaas teleurstellen. Een lening afsluiten zonder BKR toetsing is in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet bij een bank niet mogelijk. Wel zijn er gelukkig nog andere mogelijkheden, hoewel deze in een snel tempo steeds meer beperkt worden.
De afgelopen jaren is crowdfunding behoorlijk in opkomst geweest. In aanvang zonder BKR toetsing, maar na verloop van tijd zijn ook deze partijen aan BKR toetsingen en registratie gaan doen.
Een andere mogelijkheid is nog wel het geld lenen bij particulieren. Dit kan een goede optie zijn, zeker als het om kleine bedragen gaat. U kunt hierbij denken aan geld lenen van kennissen of familie. Ook deze kunnen uiteraard geen toetsing en registratie bij het BKR doen.

Eenvoudig een minilening afsluiten zonder BKR toetsing

Wilt u een minilening afsluiten zonder BKR toetsing? Dat is eenvoudig en kan zeer snel geregeld worden. Zeker als u in het verleden al eerder een lening heeft aangevraagd bij één van de verstrekkers van minileningen. U kunt eenvoudig en snel online aanvragen. Een minilening aanvragen kost u slechts enkele minuten van uw tijd en kan u de minilening opleveren die u zo hard nodig heeft.
U kunt een minilening afsluiten tot een bedrag van maar liefst € 1.500,00. Houdt u er wel rekening mee dat deze lening binnen 62 dagen weer volledig terugbetaald moet zijn.