Minilening met BKR toetsing

Heeft u een minilening met BKR toetsing nodig? Of eigenlijk meer een minilening met een negatieve BKR registratie. Dan is er goed nieuws. Bij een minilening wordt er namelijk geen toetsing bij het BKR gedaan. De minilening wordt namelijk niet echt gezien als een volwaardige lening. Het grote voordeel is dus dat een minilening met BKR toetsing geen probleem is. Zelfs als uw lening aanvraag overal wordt afgewezen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening dan heeft u met een minilening nog altijd een goede kans.

Voordelen van een minilening met BKR toetsing

Als u een minilening wilt gaan afsluiten kunt u dit eenvoudig online regelen.
Een minilening aanvragen kost u slecht enkele minuten van uw tijd. En het grote voordeel, bij een minilening is een negatieve BKR registratie geen probleem. Minileningen kunt u afsluiten zonder BKR toetsing.

Minilening aanvragen
Minilening met BKR toetsing

Minileningen en het BKR

Om duidelijk te maken hoe het werkt met minileningen en het BKR even een korte uitleg. Met een minilening sluit u een kleine lening tot een maximaal bedrag van € 1.500,00. Deze minilening moet u binnen een relatief korte periode van maximaal 62 dagen weer terugbetalen.
Maar hoe zit het nu eigenlijk met een minilening afsluiten en het BKR? De uitleg hiervan is gelukkig eenvoudig. Om een lening aan te kunnen melden bij het BKR moet de verstrekker van de lening lid zijn van het BKR. De verstrekkers van minileningen zijn geen lid van het BKR, en kunnen dit ook niet worden omdat zij geen “echte” leningen verstrekken. Omdat zij geen lid zijn zal er dus geen BKR toetsing plaatsvinden. Er wordt dus niet nagegaan of u een negatieve BKR registratie heeft. Ook worden minileningen niet aangemeld bij het BKR. Een minilening met BKR registratie bestaat dus eigenlijk niet.

Minilening met BKR toetsing, waar moet u op letten?

Een minilening met BKR toetsing nodig? Waar moet u dan op letten met het afsluiten? Hier kunnen we kort over zijn. Als u een minilening gaat afsluiten dan wordt het makkelijk voor u gemaakt. Er wordt bij het afsluiten van een minilening namelijk niet naar het BKR gekeken. De aanbieders van minileningen zijn namelijk geen lid van het BKR. Een minilening met BKR toetsing heeft geen extra aandacht nodig. U kunt gewoon uw minilening aanvragen ongeacht een al dan niet aanwezig zijnde negatieve BKR registratie.